TELEFON: 21 42 06 58
LARS@DENLILLEKOK.DK

SELSKABER MODTAGES

Menuer

Minimum 10 cov.

4 retter

Blinis med rørt laksetatar tilsmagt med kapers og sennep

Citronsorbet med rosa peberkorn
Farseret svinemørbrad portobello svampe, hertil trøffelsauce, grillet courgette/aubergine og polenta af italiensk majsmel
Tårn af vaniljeparfait og glace af mango

Pris pr. pers.

kr. 450,-

(med kok)

ELLER

Scampi rosette i basilikumpesto
Hindbærsorbet med mynte
Tournedos med foie gras, hertil røget svampesauce og courgette fleur og kartoffeltimbale med salvie
Panacotta med grillede rabarber og lassi af papaya

5 retter

Honning/lime marinerede havtaskekæber bagt i ovn, med kompot af rødløg
Braiserede kæbe af gris med rodfrugter
Rabarbersuppe med lakridsparfait
Stegt dyremedaillon, hertil moutarde sauce og jordskokkechips med tårn af aubergine og tomat
Salat af friske bær med nøddeflan og creme af kanel

Pris pr. pers.

kr. 550,-
(med kok)

ELLER

Grillede kammuslinger med syltet fennikel
Kørvel/hindbær sorbet
Skiver af stegt lammemørbrad, hertil maderia sky og sauté af rodfrugter
Terrin af porre lagt på red bull salat
Flamberet sweet ananas med sorbet af kiwi

​Den Lille Kok |  Frederikssundsvej 158, 2 tv. |  2700 Brønshøj |  CVR:19155781 |  Telefon: 21 42 06 58 | lars@denlillekok.dk​​