TELEFON: 21 42 06 58
LARS@DENLILLEKOK.DK

SELSKABER MODTAGES

Buffet

Minimum 15 cov.

Laksetartar med dijonsennep, fintsnittet julienne af porre og ristet hvid sesam
Helstegt tyndstegsfilet vendt i mynte og lime
Timian sauce
Ovnbagt unghanebryst i sød chili
Tomatsalat blandet med mozzarella, rødløg og friske blade af basillikum
Broccolisalat med moutardedressing med rosiner og bagte pinijekerner
Tærte af æbler med vanijlecreme

Pris pr. pers.

kr. 195,-

Vitello tornado af rosa stegt roastbeef skåret i papirstyndeskiver med tunsauce
Bulgursalat tilsmagt ristede græskarkerner - hvedekerner - rødløg og friske krydderurter
Citruskogte nye kartofler vendt i olivenolie og timian
Grillede auberginer blandet med mynte - raspeolie
Hvidløgsstegt lammecoulotte med persille
Sauce demi-glace
Grillet smørfisk med aioil med syltet julienne urter
Fransk chokoladekage med frugtkompot

Pris pr.pers.

kr. 245,-

Begge buffeter bliver serveret med hjemmebagt brød og smør

​Den Lille Kok |  Frederikssundsvej 158, 2 tv. |  2700 Brønshøj |  CVR:19155781 |  Telefon: 21 42 06 58 | lars@denlillekok.dk​​